--2-- CHEMATEC---Acoperiri-performante BUCURESTI


   
 
Home Contact Abonare Mobil

 arata telefon , arata mobil
 arata email
            CAUTA

 CHEMATEC S.R.L.
sambata, 27 Apr 2024 | 18:39
 
 


Despre noi

CHEMATEC - Acoperiri performante

reclama

  CHEMATEC - Acoperiri performante

ACTIVITATE CHEMATEC

     Suntem specializati in productia acoperirilor organice decorative si industriale : vopsele, lacuri, pardoseli si tencuieli acoperind astfel o gama foarte larga de aplicatii. Produsele pe care le furnizam aduc un plus de valoare pentru aplicatiile corect alese. 

     Oferim clientilor nostri servicii de executie de cea mai inalta clasa cu personal calificat, pentru pardoseli epoxidice si poliuretanice pentru interior sau exterior.

PRODUSE CURENTE

     Vopsele decorative lavabile acrilice si siliconice, tencuieli structurate acrilice si siliconice, hidroizolatii terase circulabile sau necirculabile monocomponente sau bicomponente, vopsele speciale pentru piscine, vopsele profesionale pentru tabla zincata noua sau veche, vopsele epoxidice si poliuretanice de trafic sau de uz general, lacuri, amorse, pardoseli epoxidice si poliretanice decorative, industriale si antiderapante, substante pentru curatarea pardoselilor epoxidice, clor cauciuc, vopsele de marcaj acrilice, vopsele pentru tigla, hidroizolatii acoperisuri din tabla, vopsele si grunduri alchidice, vopsele pentru protejarea spumei poliuretanice, decapant prenadez si alte substante dificile.

ORIENTARE - VIZIUNE

     Acordam o deosebita importanta produselor ecologice, si ne dozam munca de cercetare pentru dezvoltarea de produse mai prietenoase cu mediul si oamenii, in acord cu legislatia in vigoare.


IMAGINI



 
 
CONTACT CHEMATEC S.R.L.

 arata tel , arata mobil
 arata email
 
reclama
powered by AAZ.ro © 2011 | Contul meu | Ajutor | ANPC | Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro

 
X